Föld Világnapja

2022.04.22.

EZ A NAP A FÖLDÜNKRŐL SZÓL!

Erre hívja fel a figyelmet a 32. magyar és az 52. világméretű Föld napja Április 22.-én. Kiemelt témája a biológiai sokféleség megőrzése maradt. Az emberiség növekvő biológiai lábnyoma és környezeti terhelése miatt ez most még inkább fontos téma!

Az emberiség folyamatosan megnövekedett szemét termelése és környezetünk terhelése az elővilágunkra nézve egyre rosszabb hatással van. Ritka fajok tűnnek el a környezetünkből, vagy kerülnek nehéz helyzetbe akár a vízben, akár a szárazföldön is.

Mit tehetünk mi? Ültessünk fákat, tegyük minél zöldebbé a környezetünket, használjunk tömegközlekedést, ha tehetjük, vásároljunk kevesebb műanyagot és még rengeteg dolog van, amit tehetünk a környezetünkért. Ha mindenki egy kicsit jobban odafigyel, együtt jobbá tudjuk tenni a földünk állapotát.

Mi a Sodaco-nál egy lehetőséget nyújtunk arra, hogy ne kelljen lemondania a szénsavas üdítőkről, ha nem szeretné terhelni a környezetét. A műanyag palackok halmozása és környezetünk folyamatos terhelése helyett, válassza a szódagépeinket, melyek által otthon, könnyedén tud készíteni szódavizet, vagy szénsavas italokat.

Víz Világnapja: a víz megőrzése és az emberi jövő

2024.03.22.

Ma, március 22-én ünnepeljük a Víz Világnapját, egy olyan alkalom, amely arra emlékeztet minket, hogy a víz az élet alapja, és elengedhetetlen minden létező számára a Földön. Ahogy együtt ünnepeljük ezt a napot...

Takarékosság Világnapja - 2023

2023.10.31.

Sokan nem tudják, de a mai napon van a Takarékosság Világnapja is. De vajon hogyan spórolhat a SodaCo-val? Cikkünkben részletezzük.

Bővültek Cserepontjaink

2023.10.11.

A 2023-as év az új cserepontok éve...