Itt az ősz és a mindennapos rohanás!

2022.09.22.

    Bár még csak most érződik/látszik, de tova szállt a nyár, és elvitte magával minden hektikus energiáját és szabadságát. Elsején megszólalt az új, illetve sokaknak ismerős iskolacsengő és nemsokára a fák is tűzvörös színekben fognak pompázni. Az ősz egy átmeneti időszak csak úgy, mint derűsebb testvére, a tavasz. Az évszak főbb ünnepei tökéletesen szimbolizálják, hogy az ősz az elmúlás időszaka.

   Gondolta volna, hogy egy évszaknak is lehet hivatalos kezdete? Nem, nem szeptember 1-je, hanem igazából 22.-től kezdődik hivatalosan az ősz.

   A naptári nyár vége felé sokszor azt se tudjuk, hol áll a fejünk, ahogy készülünk fel az iskolakezdésre. Szinte biztos, hogy valamit kifelejtünk arról az absztrakt bevásárlási listáról, mert hát minek is leírni a rutint. Talán.... újra felhasználható flakon, ivókulacs? Erre lehet egy megoldás a Sodaco szénsavasító flakon. Nem, nem csak a szódagépeinkhez tökéletes választás. Teljesen önállóan is használható és ráadásul tettünk rá egy kis szövegdobozt, amivel tulajdonosa vizuálisan is kijelenheti "Igen, ez az én flakonom". Így biztosan nem lesz keveredés a reggeli készülődés óráiban.

A weboldalunkon megtalálhatja szénsavasító flakonjainkat, melyekkel otthon, könnyedén készíthet szódavizet és tárolhat más hideg italokat.

Víz Világnapja: a víz megőrzése és az emberi jövő

2024.03.22.

Ma, március 22-én ünnepeljük a Víz Világnapját, egy olyan alkalom, amely arra emlékeztet minket, hogy a víz az élet alapja, és elengedhetetlen minden létező számára a Földön. Ahogy együtt ünnepeljük ezt a napot...

Takarékosság Világnapja - 2023

2023.10.31.

Sokan nem tudják, de a mai napon van a Takarékosság Világnapja is. De vajon hogyan spórolhat a SodaCo-val? Cikkünkben részletezzük.

Bővültek Cserepontjaink

2023.10.11.

A 2023-as év az új cserepontok éve...