Online rendelés előnyei

Manapság egyre többen vásárolnak online. Nekünk érveink is vannak mellette. Méghozzá kilenc.

1. Egyszerű, mert otthonról elintézheti a szódavízkészítő gép, a tartalék- vagy cserepatron és a SodaCo szörpök vásárlását.

2. Biztonságos, ha az áruházi tömegjelenetek helyett az online vásárlást választja.

3. Informatív, mert oldalunkon minden fontos tájékoztatást megadunk szódagépeinkről, szörpjeinkről és egyéb termékeinkről. Már csak azért is, mert büszkék vagyunk arra, ami SodaCo. Termékeinkről szóló információinkat nyugodtan, bárhol, ahol éppen ráér, akár okostelefonján keresztül is elolvashatja.

4. A SodaCo elkötelezett vásárlói felé az online világban is. Ezért olyan jó böngészni weboldalunkon. Mindent megtalál nálunk, amit csak szeretne.

5. Kontaktmentes. A jelenlegi pandémiás helyzetben az online vásárlás azért is jobb, mint a hagyományos, mert ez jelenti a lehető legkevesebb érintkezést másokkal, így nem jelent egészségügyi kockázatot.

6. Mindig nyitva. Ön akkor vásárol, amikor ideje engedi. Igazodjon saját életéhez, felejtse el a boltok, üzletek nyitvatartási idejét.

7. Megbízható. Ma már nagyobb biztonság jellemzi az otthonról indított online fizetést, mint a nyilvános helyen történő kártyás vásárlást, a készpénzesről nem is beszélve.

8. Kényelmes. Felejtse el a cipekedést és a sorban állást. A webáruházunkban kiválasztott termékeket a megadott címre szállítatjuk. Önnek csak az ajtót kell kinyitni, és átvenni a megrendelt termékeket.

9. Mert mi vagyunk a SodaCo. Magyar cég vagyunk a web világában is, és itt is ugyanúgy fontosnak tartjuk, hogy termékeink egészségesek legyenek és természetes összetevőket tartalmazzanak, legyen szó szörpről vagy a bubihoz használt szén-dioxidról. Nálunk ez is előnye az online vásárlásnak!