Miért a SodaCo?

Elhatározta, hogy vásárol egy szódagépet. Ezzel hosszú időre elkötelezi magát: a szódagéphez kell majd patront cserélnie és szörpök is kellhetnek az ízesítéshez. Ha folyamatosan szeretné a készülékét használni, érdemes beszerezni egy tartalék patront is, így nem a legszomjasabb pillanatban éri meglepetés. Ehhez egy olyan partnerre van szüksége, aki mindig figyel Önre.

Az Aspico Kft. egy családi vállalkozás, amely 1997-ben jött létre. Háztartási kisgépek és tartozékok széles választékát forgalmazzuk azóta is. Termékeink közül az egyik legnépszerűbb a saját gyártású SodaCo szódagép, amelyhez megtalálhatja az Önnek megfelelő cserepatront, szénsavasító flakont vagy szörpöt is.

A SodaCo ma már azt jelenti: szódavíz otthon, könnyedén!

Munkatársaink most is azon dolgoznak, hogy a szódavíz és az üdítőital elkészítéséhez minőségi termékeket biztosítsanak otthonában. Ezért vagyunk ott az ország több pontján, ezért visszük biztonságosan és gyorsan házhoz rendelését, legyen szó szódagépről, szörpről, vagy cserepatronról. Cipekedés és sorban állás helyett szódavíz otthon, könnyedén!