Colaszörp gyerekeknek

SodaCo Gyerekcola
• 500 ml, amiből 12 liter szörp készíthető
• koffein és taurin mentes
• praktikus adagoló kupakkal
hazai feldolgozású termék

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

A gyermekek egészségére külön figyelünk! Tudjuk, hogy szinte minden gyerek szeretné megkóstolni a Colát! Ezért a gyerekeknek készítettünk olyan Cola ízű szörpöt, amelyben nincs koffein és taurin, így a legkisebbek is bátran fogyaszthatják a belőle készített üdítőt.

A SodaCo gyermekeknek kifejlesztett Cola ízű szörpje pont olyan, amilyenre szülőként Ön is várt. Így végre nyugodtan megengedheti, hogy gyermeke egy pohár után igyon belőle még eggyel. Legyen ez a születésnapi zsúrok és kamaszbulik itala. Ha elfogyott, könnyedén és gyorsan készíthet újabb palackkal, majd még eggyel… 12 liter talán elég lesz.

Környezetvédelem világnapja 2022. Június 5.

2022.06.03.

Környezetvédelem világnapja

1972-ben tartották meg először Stockholmban az ENSZ környezetvédelmi világkonferenciáját. A konferencia határozatában a Június 5.-t nemzetközi KÖRNYEZETVÉDELMI VILÁGNAP-pá nyilvánította.

Mi is a környezet?....

Föld Világnapja

2022.04.22.

EZ A NAP A FÖLDÜNKRŐL SZÓL!

Erre hívja fel a figyelmet a 32. magyar és az 52. világméretű Föld napja Április 22.-én. Kiemelt témája a biológiai sokféleség megőrzése maradt. Az emberiség növekvő biológiai lábnyoma és környezeti terhelése miatt ez most még inkább fontos téma!