Bővültek Cserepontjaink

2023.10.11.

Az év 365 napján azon dolgozunk, hogy az ország minél több pontján ott legyünk és kényelmesebben tudjanak vásárlóink patron cserélni, ez idén sincs másképp. A 2023-as év során több településen alakultak új Sodaco cserepontok. Ezeket beregisztráltuk webes rendszerünkben, így Önnek csak annyi teendője maradt, hogy a CSEREPONTOK, PARTNEREINK oldalra navigálva a kereső rubrikába beírja az Ön lakhelyét, vagy az Önhöz legközelebb eső nagyobb település nevét és a térképen címre és típusra pontosan megjelennek a cserepontok.

A térképen feltűntetett pontok az alábbi 3 színt vehetik fel:

  • Szürke: Ezek csak cserepontok
  • Kék: Ezek csak értékesítési pontok. Patroncsere itt nem lehetséges!
  • Szürke-kék: Csere és értékesítési pontok.

Föld Világnapja 2024.

2024.04.22.

Dönts másként a Föld Világnapján!

Ma, április 22-én, az egész világon a Föld Világnapját ünnepeljük. Ezen a különleges napon arra emlékezünk, hogy mennyire fontos bolygónk szeretete és legfőképp védelme.

Víz Világnapja: a víz megőrzése és az emberi jövő

2024.03.22.

Ma, március 22-én ünnepeljük a Víz Világnapját, egy olyan alkalom, amely arra emlékeztet minket, hogy a víz az élet alapja, és elengedhetetlen minden létező számára a Földön. Ahogy együtt ünnepeljük ezt a napot...

Takarékosság Világnapja - 2023

2023.10.31.

Sokan nem tudják, de a mai napon van a Takarékosság Világnapja is. De vajon hogyan spórolhat a SodaCo-val? Cikkünkben részletezzük.