Miért a SodaCo patron?

Egyre többen vásárolunk úgy, hogy elolvassuk, mit tartalmaz az élelmiszer, mi miből készül, majd ez alapján eldöntjük, megvesszük-e az adott terméket. Mi itt a SodaCo-nál elkötelezetten támogatjuk a tudatos vásárlókat, ahogy elkötelezettek vagyunk a környezetvédelem és a fenntarthatóság mellett. Ezért eláruljuk, hogy szén-dioxid és szén-dioxid között is van különbség!

A SodaCo patronok csak természetes forrásból származó szén-dioxidot tartalmaznak.

Mivel a szódakészítés során a gázt a szódakészítő palackunkban lévő csapvízbe juttatjuk, számunkra csak a természetes, földfelszín alatti szén-dioxid mezőkből származó „bubi” a megfelelő, természetes választás!

A SodaCo patron természetességét és biztonságát a német minőség biztosítja. Tudjuk, hogy a SodaCo vásárlóinak is fontos a fenntarthatóság és a környezettudatosság. Ezért vagyunk elkötelezettek a környezetvédelem, a természeti értékek és erőforrások megőrzése mellett. Termékeink segíthetnek a háztartásunkat csökkenteni a műanyag palackok okozta nehézségektől és ezáltal a környezetünk terhelésének csökkentésére is jobban odafigyelünk.