Mojitoszörp

SodaCo Mojito szörp - alkoholmentes
• 500 ml, amiből 12 liter szörp készíthető
• valódi gyümölcstartalommal
• praktikus adagoló kupakkal
hazai feldolgozású termék

MEGNÉZEM A WEBSHOPBAN

A SodaCo Mojito szörpje a legjobb példa arra, hogy lehet egy lenyűgöző ízvilágú koktélt az otthonába varázsolni. Minden pohár Mojito szörpből készült üdítőben ott van a lime, a nádcukor, a mentalevél íze. Mindez olyan stílusos, mint egy kubai varázslat.

A Mojito világa izgalmas és lenyűgöző. A klasszikus Mojito kifinomult ital, hagyományos kubai koktél, amitől azonnal felfrissül. Lenyűgöző, már az első kortytól kezdve. Kezében egy pohár otthon készített Mojito üditőitallal helyezze magát kényelembe, hunyja le a szemét, és élvezze a napsütést, a karibi-szigetvilág egyik fehérhomokos tengerpartján.

Környezetvédelem világnapja 2022. Június 5.

2022.06.03.

Környezetvédelem világnapja

1972-ben tartották meg először Stockholmban az ENSZ környezetvédelmi világkonferenciáját. A konferencia határozatában a Június 5.-t nemzetközi KÖRNYEZETVÉDELMI VILÁGNAP-pá nyilvánította.

Mi is a környezet?....

Föld Világnapja

2022.04.22.

EZ A NAP A FÖLDÜNKRŐL SZÓL!

Erre hívja fel a figyelmet a 32. magyar és az 52. világméretű Föld napja Április 22.-én. Kiemelt témája a biológiai sokféleség megőrzése maradt. Az emberiség növekvő biológiai lábnyoma és környezeti terhelése miatt ez most még inkább fontos téma!