Föld Világnapja 2024.

2024.04.22.

Hogyan tehetünk többet a környezetünkért?

A mindennapi életünk során sok döntési lehetőségünk van: kisebb autók használatával, fák ültetésével, tudatosabb vásárlással, szelektív hulladékgyűjtéssel, energiatakarékos megoldásokkal vagy az újrahasznosítás támogatásával mind-mind hozzájárulhatunk a környezetvédelemhez.

A Sodaco idei mottója: „Dönts másként!” Használd az egyszerűen működtethető szódagépeinket, felejtsd el az egyszer használatos műanyagokat, készíts otthon szódát vagy szörpöt, csökkentsd az egyszer használatos műanyagok számát és keresd országos hálózatunkban a CO2 patronokat.

Egyszerű, környezettudatos és fenntartható megoldást kínálunk, amivel sokat tehetünk Földünk védelme érdekében. - Sodaco, szódavíz otthon könnyedén

Víz Világnapja: a víz megőrzése és az emberi jövő

2024.03.22.

Ma, március 22-én ünnepeljük a Víz Világnapját, egy olyan alkalom, amely arra emlékeztet minket, hogy a víz az élet alapja, és elengedhetetlen minden létező számára a Földön. Ahogy együtt ünnepeljük ezt a napot...

Takarékosság Világnapja - 2023

2023.10.31.

Sokan nem tudják, de a mai napon van a Takarékosság Világnapja is. De vajon hogyan spórolhat a SodaCo-val? Cikkünkben részletezzük.

Bővültek Cserepontjaink

2023.10.11.

A 2023-as év az új cserepontok éve...