Takarékosság Világnapja - 2023

2023.10.31.

Bár Magyarországon egyre nagyobb teret nyer, hogy október 31.-én vérfagyasztó maskarákba öltözve ajtótól ajtóig, játékosan riogassuk barátainkat, ismerőseinket, szomszédjainkat, a Halloween-en kívül más jeles nap is helyet kapott a naptár ezen rubrikájában. Ez pedig nem más, mint a Takarékosság Világnapja.

Ezen kevésbé ismert világnap egy kiváló alkalom arra, hogy nagyító alá vegyük jelen pénzügyi helyzetünket, és/vagy szemügyre vegyük ez évi kiadásaink tendenciáját annak érdekében, hogy feltárjuk felesleges kiadásainkat. Természetesen a „luxuscikkek” vásárlásának nagymértékű csökkentését senkinek sem kell bemutatni, így erről a témáról nem is szaporítanánk a szót. A Black Friday illetve az ünnepek közeledtével pedig mindannyian hajlamosak lehetünk egy kicsit többet költeni a megengedett keretünknél.

A SodaCo-val alkalma lehet összekötni a maximális kényelmet és a környezettudatosabb/takarékosabb életmódot, otthon, könnyedén:

  • Szódagépeink elektromos áram igénybevétele nélkül működnek és a hozzájuk tartozó, 100%-ban BPA mentes PET szénsavasító flakonokkal akár 1000 liter szódát/üdítőt készíthet felesleges műanyag hulladék termelése nélkül (rendeltetésszerű használat esetén).
  • Szörpjeink rendkívül, magas, 1:23-es arányban hígítandók így 1 db, 500 ml-es flakon tartalmából 12 liter szénsavas vagy szénsavmentes üdítő készíthető.
  • Minden szódagépünket 1 db CO2 patronnal felszerelve szállítjuk házhoz, így, ha patronja kiürült, egyből igénybe tudja venni jóval takarékosabb cserepatron szolgáltatásunkat.

Föld Világnapja 2024.

2024.04.22.

Dönts másként a Föld Világnapján!

Ma, április 22-én, az egész világon a Föld Világnapját ünnepeljük. Ezen a különleges napon arra emlékezünk, hogy mennyire fontos bolygónk szeretete és legfőképp védelme.

Víz Világnapja: a víz megőrzése és az emberi jövő

2024.03.22.

Ma, március 22-én ünnepeljük a Víz Világnapját, egy olyan alkalom, amely arra emlékeztet minket, hogy a víz az élet alapja, és elengedhetetlen minden létező számára a Földön. Ahogy együtt ünnepeljük ezt a napot...

Bővültek Cserepontjaink

2023.10.11.

A 2023-as év az új cserepontok éve...